Een korte introductie: maak kennis met Paul Struik

Paul Struik
  • Nieuws
  • woensdag 10 juli 2024

Wie ben je?

Mijn naam is Paul Struik uit Gennep. Ik ben getrouwd met Corinna waarmee ik twee zoons heb; Keano en Milan. In mijn vrije tijd houdt ik mij graag bezig met de jeugd bij onze voetbalclub SJO-SVHV, casual gamen, kijk regelmatig films & series en verdiep mij af en toe in alles wat met Microsoft heeft te maken.

Waarom heb je voor Insign.it gekozen?

Na een post op LinkedIn had ik de keuze uit 27 bedrijven, waarbij ik er bij vier op gesprek ben gegaan. Het voelde vanaf het eerste moment goed en als bedrijf dat de laatste jaren meer is gaan richten op de Managed Services kant sloot mijn jarenlange ervaring hierop aan.

Welke expertise breng je mee?

Ik ben opgegroeid in de IT, van servicedesk medewerker naar Senior Engineer. De laatste 12 jaar (van de 20+ jaren) heb ik de focus gelegd op Microsoft & Citrix producten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het inventariseren van nieuwe klanten, het onderzoeken van escalaties, het ondersteunen van collega’s, het doorvoeren van verbeteringen op het onderliggend platform, algemeen platform beheer, PowerShell scripting van veel voorkomende beheerstaken, het oplossen van complexere storingen (2de en 3de lijns), etc.

Wat valt je op tijdens de eerste periode bij Insign.it?

Het aantal mensen dat regelmatig op kantoor komt, een gemis bij het vorige bedrijf. Alhoewel ik nog maar drie weken werk proef ik wel dat dit een team is waarbij iedereen elkaar wilt helpen. Het inwerktraject verliep soepel, er is hierin genoeg ruimte om het sneller of rustiger te doen. Immers is iedereen anders.

Waar ligt je ambitie de komende jaren?

Een ambitie is om altijd te blijven groeien binnen mijn kennisgebieden Microsoft en Citrix maar ook de lessons learned uit mijn carrière te mogen toepassen binnen de organisatie.

Werken bij een ‘gewone’ Limburgse club met ‘speciale’ expertise? Dat kan!

Bekijk onze Werkenbij website om te lezen waarom werken bij Insign.it zo speciaal is! 

  • Informele werksfeer 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Platte organisatie met zeer korte lijnen
Joyce Speijcken
Bert Pubben
Lejos Schouwenberg
Seth Daemen
Guido Briem
Ralph Gubbels
Jeroen Hendriks
Joyce Speijcken
Maurice Sanders