Een korte introductie: maak kennis met Jesse de Bruin

Jesse de Bruin
  • Nieuws
  • vrijdag 19 januari 2024

Wie ben je?

Mijn naam is Jesse de Bruin, ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn vriendin woon ik in Nieuw Bergen. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar voetbal, Formule 1 en soms ook andere autosporten. Wanneer deze niet op TV zijn speel ik graag verschillende games op mijn PC zowel met als zonder vrienden. Ook ga ik in de zomer graag naar verschillende festivals waar ik geniet van de muziek.

 

Waarom heb je voor Insign.it gekozen?

Ik werd benaderd door een recruiter en daardoor kreeg ik een uitnodiging om op gesprek te komen. In dat gesprek kreeg ik direct een positieve indruk van Insign.it. De verschillende sectoren van klanten waarmee je te maken krijgt sprak mij erg aan. Daarnaast is de ligging van de vestiging voor mij ideaal om met het openbaar vervoer te reizen.

Welke expertise breng je mee?

Ik heb geen specifieke expertises. Wel probeer ik overal op te hoogte van te zijn en door dingen snel op te pakken leer ik “on the fly” bij.

 

Wat valt je op tijdens de eerste periode bij Insign.it?

De sfeer en informaliteit is erg prettig. Dat merk je aan hoe open iedereen is en iedereen een praatje met elkaar maakt. Maar ook merk ik dat iedereen elkaar helpt om zo de klant zo goed mogelijk te helpen bij de vraagstukken en problemen.

 

Waar ligt je ambitie de komende jaren?

In de komende jaren wil ik veel kennis opdoen en doorgroeien in allerlei gebieden. Hier kunnen cursussen en certificaten bij helpen.

 

Jesse de Bruin
Engineer

Werken bij een ‘gewone’ Limburgse club met ‘speciale’ expertise? Dat kan!

Bekijk onze Werkenbij website om te lezen waarom werken bij Insign.it zo speciaal is! 

  • Informele werksfeer 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Platte organisatie met zeer korte lijnen
Joyce Speijcken
Bert Pubben
Lejos Schouwenberg
Ahmet Pehlivan
Maik Vermazeren
Thomas Cillessen
Bart Potgieser
Joyce Speijcken
Maurice Sanders
Lonneke Peulen
Mitchell Lamers