Een korte introductie: maak kennis met Jeffrey Naeszens

Jeffrey Naeszens
  • Nieuws
  • vrijdag 19 januari 2024

Wie ben je?

Ik ben Jeffrey Naeszens, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw Michelle en kinderen Oliver, Harvey en Lexus in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, wandelen en besteed ik graag mijn tijd aan mijn gezin, familie en vrienden.

Per 1 januari 2024 ben ik gestart bij Insign.it als Engineer.

 

Waarom heb je voor Insign.it gekozen?

Ik ben graag bezig met (voor mij) nieuwe technieken en oplossingen maar binnen de organisatie was waar ik werkzaam was kon ik hier naar mijn idee te weinig mee. Dit was op een gegeven moment voor mij één van de redenen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Op basis van een aantal prettige gesprekken en de positieve geluiden van oud-collega’s kreeg ik al snel het gevoel dat Insign.it de juiste werkgever voor mij zou zijn.

Welke expertise breng je mee?

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de IT en heb ik verschillende rollen gehad binnen de IT-dienstverlening (1e-, 2e- en 3e-lijns support en projecten).

Aansluitend ben ik een aantal jaren werkplekbeheerder geweest binnen een ziekenhuis waaruit mijn takenpakket o.a. bestond uit 2e- en 3e-lijns support, het beheer en de ontwikkeling van de verschillende VDI-omgeving(en) inclusief de onderliggende HCI-oplossingen, het ontwikkelen van diverse werkplekmodellen en het uitvoeren van changes.

 

Wat valt je op tijdens de eerste periode bij Insign.it?

Het valt me op dat er veel tijd wordt besteed aan het laten landen van de nieuwe medewerkers (onboarding) en dat de cultuur binnen Insign.it gemoedelijk, open en laagdrempelig is. De collega’s zijn meer dan bereid je te helpen wanneer je een vraag hebt en staan open voor ideeën.

 

Waar ligt je ambitie de komende jaren?

Uiteraard wil ik groeien binnen mijn rol als Engineer. Ook wil ik de diverse klant-omgevingen naar een hoger niveau tillen door het optimaliseren van de technieken die nu worden gebruikt, maar ook door nieuwe technieken toe te passen. Daarnaast wil ik, aangezien ik lange tijd bezig ben geweest als allrounder in de IT, voor mezelf ontdekken waar mijn échte affiniteit ligt en mij hier meer op focussen.

 

Jeffrey Naeszens
Engineer

Werken bij een ‘gewone’ Limburgse club met ‘speciale’ expertise? Dat kan!

Bekijk onze Werkenbij website om te lezen waarom werken bij Insign.it zo speciaal is! 

  • Informele werksfeer 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Platte organisatie met zeer korte lijnen
Joyce Speijcken
Bert Pubben
Lejos Schouwenberg
Jarek Keiren
Martijn Verheijen
Wendy Creemers
Mark Grootaarts
Bart Potgieser
Willem van de Munckhof
Thomas Cillessen
Bert Pubben