Een korte introductie: maak kennis met Gijs Houwen

Gijs Houwen
  • Nieuws
  • vrijdag 8 maart 2024

Wie ben je?

Ik ben Gijs Houwen, 33 jaar oud en woon in Venray. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie, ook speel ik graag een game met vrienden op mijn PC.

Waarom heb je voor Insign.it gekozen?

Ik ben benaderd door een oud-collega van me die al werkzaam is bij Insign.it, na de eerste gesprekken met hem kreeg ik een positieve indruk van Insign.it. Hierop volgde de gesprekken met Insign.it zelf en deze bevestigde de positieve indruk die ik heb. Op basis hiervan heb ik gekozen om over te stappen naar Insign.it, als volgende stap in mijn carrière bij een werkgever die bij me aansluit als persoon.

Welke expertise breng je mee?

Ik heb geen specifieke expertises, ik ben sinds 2012 actief in de IT startend vanuit een support functie. De afgelopen 6 jaar heb ik in de rol van Managed Services engineer gewerkt en mij ontwikkeld. Ik kijk er naar uit om dit voort te zetten bij Insign.it.

Wat valt je op tijdens de eerste periode bij Insign.it?

De deur staat altijd open voor je bij elke collega, dit werkt zeer prettig en laagdrempelig. Teamwork is een groot onderdeel van de organisatie en dat maakt het als nieuwe collega makkelijker om vraagstukken van een klant goed op te pakken.

Waar ligt je ambitie de komende jaren?

In de komende jaren hoop ik me door te ontwikkelen in de Managed Services rol en mijn kennis te verbreden.

Werken bij een ‘gewone’ Limburgse club met ‘speciale’ expertise? Dat kan!

Bekijk onze Werkenbij website om te lezen waarom werken bij Insign.it zo speciaal is! 

  • Informele werksfeer 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Platte organisatie met zeer korte lijnen
Joyce Speijcken
Bert Pubben
Lejos Schouwenberg
Bart Potgieser
Wilfred Korsten
Maik Vermazeren
Jeroen Hendriks
Lejos Schouwenberg
Ralph Gubbels
Patrick Peeters