Een korte introductie: maak kennis met Chris Munten

Chris Munten
  • Nieuws
  • donderdag 5 oktober 2023

Wie ben je?

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Chris Munten en ik ben 48 jaar jong. Samen met mijn partner Marlies en onze trouwe viervoeter Dröpke, woon ik in het prachtige Blerick. Mijn hart ligt in Venlo, waar ik actief ben in het bruisende verenigingsleven. Van het organiseren van evenementen zoals “Zomerparkfeest”, “nach van ’t Limburgse leed” tot het vieren van “Vastelaovend”, ik ben er graag bij betrokken. Naast mijn betrokkenheid in het verenigingsleven, vind je me regelmatig als presentator bij diverse activiteiten in Venlo. En om mijn energie op peil te houden, ben ik 1x per week te vinden in de sportschool, waar ik werk aan mijn conditie.

Blijft er dan nog wat tijd over dan trekken mijn vriendin en ik er graag op uit naar Scheveningen, de prachtige en gezelligste badplaats van Nederland. Daar genieten we van het uitwaaien, strandwandelingen en de omgeving.

Waarom heb je voor Insign.it gekozen?

Na 4 jaar te hebben gewerkt bij Advantive in Weert, begon ik de reisafstand van Venlo naar Weert en vice versa steeds langer en saaier te vinden. Bijna elke ochtend stuitte ik op een landbouwvoertuig tijdens de rit langs het kanaal, wat ook niet bepaald bijdroeg aan het plezier van de reis.

Via via kreeg ik te horen dat Insign.it op zoek was naar een Salesmanager. Niet veel later bevond ik mij in mijn eerste sollicitatiegesprek op hun kantoor. Ik kreeg direct een positieve indruk. De transitie waar Insign.it in zit, sprak mij enorm aan, en ik zag voor mezelf een passende rol. Na het tweede gesprek was het duidelijk voor mij: mijn carrière zou ik voortzetten in mijn eigen woonplaats Venlo. Hoe mooi is dat?

Welke expertise breng je mee?

Al meer dan 15 jaar werk ik in de IT-sector. Mijn ervaring varieert van Account Manager voor software in de recreatiebranche, Consultant voor Microsoft-licenties tot Business Consultant voor moderne werkplekken. Vooral in de zorgsector voel ik me thuis en heb ik een waardevol netwerk.

Ik bezoek graag het kantoor van Microsoft, zo’n 1 tot 2 keer per maand, om de relatie te onderhouden en mogelijke leads en informatie te verkrijgen. Mijn passie ligt in gesprek gaan met klanten over moderne werkplekken en daar commerciële kansen uit te halen. Het snijvlak van techniek en business is waar ik het liefst werk. Ik kijk ernaar uit om deze passie en ervaring verder te benutten bij Insign.it.

Wat valt je op tijdens de eerste periode bij Insign.it?

Na mijn eerste week bij Insign.it kan ik volmondig bevestigen dat mijn verwachtingen overeenkomen met de dagelijkse werkzaamheden en de sfeer binnen de organisatie. Insign.it toont een optimistische kijk op de toekomst, wat mij bijzonder aanspreekt. Natuurlijk gaat een verandering in werkwijze of visie gepaard met enige weerstand, maar juist deze reacties tonen aan dat Insign.it openstaat voor feedback en eigen ideeën. Ik heb gemerkt dat Insign.it een bedrijf is waar je vrijuit en eerlijk je mening kunt uiten, en dat is zeer aangenaam.

Bovendien heb ik de onboarding als uitermate prettig ervaren. In een relatief korte periode heb ik veel mensen gesproken, ondanks hun drukke agenda’s, wat mij een goed beeld van de organisatie heeft gegeven.

Waar ligt je ambitie de komende jaren?

Samen met mijn collega’s de salesafdeling en aanpak verder vorm geven. Ik geloof sterk in het benutten van mijn eigen netwerk om mogelijkheden te ontdekken en benutten. Daarnaast zal ik actief deelnemen aan regionale netwerkbijeenkomsten om Insign.it lokaal meer bekendheid te geven. Het is cruciaal om nu te zaaien, zodat we later kunnen oogsten.

Ik zie het als een uitdaging om samen met het team na te denken over proposities waarin Insign.it echt kan uitblinken. Samen willen we de toegevoegde waarde van onze diensten ontdekken en communiceren naar onze klanten en prospects. Het zou geweldig zijn als we in 2023 nog nieuwe klanten kunnen verwelkomen in onze managed service dienstverlening.

Chris Munten
Sales Manager

Werken bij een ‘gewone’ Limburgse club met ‘speciale’ expertise? Dat kan!

Bekijk onze Werkenbij website om te lezen waarom werken bij Insign.it zo speciaal is! 

  • Informele werksfeer 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Platte organisatie met zeer korte lijnen
Joyce Speijcken
Bert Pubben
Lejos Schouwenberg
Joyce Speijcken
Bart Potgieser
Lejos Schouwenberg
René de Jong
Léon Lalieu
Thomas Cillessen
Maurice Sanders